• Bebe Rexha, Ava Max, Sara Bluma și Steve Aoki au făcut show pe scena principală Untold.
  • Irina Rimes a cântat piese precum „N-avem timp”, „Cosmos” și „Visele”.
  • Untold are loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca.

Noaptea trecută, Cluj-Napoca a răsunat de muzică și voie bună, în prima noapte de festival Untold 2023. Bebe Rexha, Ava Max, Sara Bluma și Steve Aoki au făcut show pe scena principală.

Cântăreața de origine moldovenească, Irina Rimes a urcat și ea pe scena de la Cluj și a încântat publicul cu piese precum „N-avem timp”, „Cosmos” și „Visele”.

Peste 250 de artiști naționali și internaționali sunt așteptați să urce pe cele opt scene de la Untold. Festivalul a început în forță, joi, când fanii au avut parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, Steve Aoki și Topic. O zi plină de magie va fi și vineri, 4 august, când urcă pe scenă Imagine Dragons.

Programul pe zile la Untold 2023

Joi, 3 august

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Două nume mari au urcar pe scenă chiar în prima zi a festivalului. Ava Max și Bebe Rexha au cântat în prima zi, alături de alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august

Trupa Imagine Dragons, unul din cele mai mari nume care au ajuns la UNTOLD, va cânta în a doua zi a festivalului. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august

Martin Garrix, unul din cei mai populari DJ ai momentului, cântă în a treia zi la UNTOLD 2023. Al doilea headliner al zilei va fi suedezul Eric Prydz. Vor mai urca pe scenă sâmbătă French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august

Ultima zi a festivalului îl aduce pe scenă pe unul din cei mai iubiți artiști de publicul de la UNTOLD: Armin van Burren.

Scena Galaxy

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Citește și: