VIDEO. Probleme la Holywood – Ben Affleck îi trântește portiera lui Jennifer Lopez, după premiera filmului „The Mother”

Spiritele s-au încins la Holywood, după premiera filmului „The Mother”. În ciuda gesturilor tandre pe care cei doi le-au afișat în urmă cu două zile, pe covorul roșu, Jennifer Lopez și Ben Affleck par să sufere de probleme în cuplu. Potrivit Daily Record, Ben Affleck a fost surprins de paparazzi, în timp ce, așteaptă ca soția sa să urce în mașină, iar apoi trântește, nervos, portiera.

Videoclipul a ajuns viral pe internet și a stârnit numeroase comentarii din partea fanilor. „Felul în care Ben Affleck a închis acea ușă a dus la o ceartă masivă”, a scris o persoană pe Twitter după ce a distribuit clipul”. Un altul a adăugat: „Ce se întâmplă cu Ben Affleck… se pare că poartă în spate toate problemele lumii”.

Un utilizator a încercat chiar să îi ia apărarea lui Affleck, învinuindu-o pe Jlo, pentru reacția soțului său: „Îmi amintește de aceste tik toks care spuneau că ea nu era o persoană drăguță. Au spus că le spune șoferilor să nu o privească în ochi și că ia înapoi bacșișurile pe care Ben Affleck le lasă pentru angajații din service”.

Citește și:

Exit mobile version