• Rihanna a impresionat cu o privire seducătoare asupra noii sale colecții Savage X Fenty, pozând în lenjerie intimă sexy.
  • Pandemia COVID-19 a accelerat relația dintre Rihanna și A$AP Rocky, determinându-i să îmbrățișeze ideea de a întemeia o familie.
  • Artista a dezvăluit că își dorește să devină din nou mamă.

Rihanna și-a uimit recent fanii cu o privire seducătoare asupra ultimei sale colecții Savage X Fenty, relatează revista HELLO!.

Într-un videoclip postat pe Instagram, cântăreața în vârstă de 36 de ani și-a pus în evidență silueta impecabilă într-un captivant ansamblu mov deschis din noua colecție Signature Script a liniei sale.

Într-un în pat împodobit cu cearceafuri cu logo violet, Rihanna a emanat un farmec fără efort, pozând într-o serie de poziții senzuale, în timp ce se răsfăța cu o cutie de cartofi prăjiți – un amestec perfect de lux și vibrații relaxate.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Artista premiată cu Grammy a profitat, de asemenea, de ocazie pentru a-și etala numeroasele tatuaje.

Artista a vorbit despre viața de familie

În mijlocul imperiului său în plină expansiune și a carierei sale muzicale înfloritoare, Rihanna a vorbit despre viața sa personală, împărtășind motivul sincer din spatele alegerii sale de a-și construi un viitor alături de A$AP Rocky.

Într-o conversație sinceră cu revista Interview, interpreta hit-ului „We Found Love” a dezvăluit că pandemia COVID-19 a accelerat povestea lor de dragoste, ceea ce i-a determinat în cele din urmă să îmbrățișeze ideea de a fi părinți.

„COVID a accelerat relația noastră, ceea ce am simțit că Dumnezeu știa că avem nevoie pentru că urma să întemeiem o familie”, a reflectat Rihanna.

Călătoria Rihannei către maternitate a fost o experiență transformatoare, pe care o prețuiește ca fiind apogeul realizărilor sale.

Rihanna se gândește să devină mămică pentru a treia oară

Cu doi fii, RZA și Riot, pe care îi împarte cu Rocky, Rihanna intenționează să-și extindă și mai mult familia, nutrind o speranță specială pentru o fiică.

„Câți vrea Dumnezeu să am”, a meditat ea cu privire la numărul de copii pe care și-i dorește, exprimându-și deschiderea față de orice îi rezervă viitorul, în timp ce a făcut aluzie la dorința ei de a avea o fetiță.

Citește și