• Fenty Beauty, brandul creat de Rihanna, va fi lansat în China începând cu 1 aprilie, marcând o expansiune semnificativă în cea de-a doua cea mai mare piață de frumusețe din lume.
  • Cu o avere netă estimată la aproximativ 1,4 miliarde de dolari, Rihanna este recunoscută ca cea mai tânără femeie miliardară autohtonă din America, datorită succesului său în industria cosmeticelor.
  • Rihanna: „China are o cultură atât de bogată care m-a inspirat întotdeauna și abia aștept să împărtășesc Fenty Beauty cu voi toate”.

Rihanna a anunțat miercuri că brandul său Fenty Beauty va fi disponibil în China începând cu 1 aprilie, prin intermediul Weibo, scrie Daily Mail.

Este o mișcare de afaceri uriașă pentru vedetă, China fiind în prezent a doua cea mai mare piață de frumusețe din lume, după SUA.

Rihanna este deja considerată cea mai tânără femeie miliardară autohtonă din America. Averea ei netă estimată este de aproximativ 1,4 miliarde de dolari, care este în principal rezultatul succesului companiei de cosmetice.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

În videoclipul de anunț, cântăreața a arătat uimitor în timp ce a îmbrăcat o jachetă de piele neagră și și-a purtat părul castaniu ca mierea, lăsat liber, în cascadă pe umeri.

Artista a optat pentru un machiaj natural, cu excepția unei buze roșii îndrăznețe care i-a făcut să iasă în evidență buzele pline.

Ea a spus: „China – Sunt încântată să împărtășesc vestea minunată… la 1 aprilie, Fenty Beauty va ateriza oficial. China are o cultură atât de bogată care m-a inspirat întotdeauna și abia aștept să împărtășesc Fenty Beauty cu voi toate, sărbătorind frumusețea voastră unică.
Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați transformat visul în realitate și abia aștept să ne vedem în curând’, a încheiat cântăreața.

Citește și