• Rihanna a fost acuzată de fani că n-a prestat de toți banii.
  • 1200 de oaspeți au participat în weekend la petrecereea fiului lui Mukesh Ambani.
  • Toți invitații au fost transportați cu limuzine și avioane private.

Evenimentul anului i-a adus la un loc pe Mark Zuckerberg, Bill Gates și Ivanka Trump. 1200 de oaspeți au participat în weekend la petrecerea organizată în cinstea nunții fiului lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia.

Toți invitații au fost transportați cu limuzine și avioane private, care au dat traficul aerian peste cap pe aeroportul din localitatea unde a avut loc petrecerea: au fost peste 130 de aterizări, de la 10 zboruri pe zi cât sunt în mod normal.

De show s-au ocupat Rihanna și magicianul David Blaine, care au costat peste 7 milioane de dolari. Socrul mare a avut de unde – are o avere estimată la 117 miliarde de dolari.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Chiar și cei mai de seamă oaspeți s-au mirat de luxul nuntașilor. Toți i-au lăudat mirelui ceasul Richard Mille, de un milion de dolari.

Nu la fel de admirată a fost prestația Rihannei, care a fost acuzată de fani că n-a prestat de toți banii. „A venit, a cântat, a plecat. A livrat strictul necesar”, spun cei care au văzut concertul de 6,3 milioane de dolari. În total, petrecerea ar fi costat 152 de milioane de dolari.

Citește și