• Producătorii HBO, Young și Pavel, vor produce la noi seriale pentru o audiență globală.
  • Jonathan Young vede în România o sursă de inovație și talente pentru proiectele May One.
  • Producătorii promit să consolideze prestigiul României în cinematografie prin May One.

România va produce seriale pentru publicul internațional. Foști directori de la HBO lansează la noi o campanie de producție de mare buget. May One va produce drame TV, atât pentru publicul nostru, cât și pentru cel din afară.

De acum încolo se vor uita și turcii la serialele noastre, nu doar noi la ale lor. Deocamdată nu se știe când vor începe filmările, producția, dar e vorba de Jonathan Young și Ioannina Pavel. Veteranii producțiilor HBO de mare popularitate. May One are ca scop lansarea și producția unor drame TV la noi în țară, dar care vor fi difuzate și la nivel internațional. Serialele vor fi filmate în România, cu actori de la noi și internaționali, iar sediul companiei va fi la București.

Ultima vreme stăm bine pe partea de producție de filme, dar May One e un nou început pentru domeniul cinematografic la nivel internațional. Să ne vadă lumea, zic! Young spune că România este un legăn al creativității, iar țara oferă un mediu atractiv și fascinant pentru televiziune. Vrea să creeze filme de calitate și să aducă un suflu nou pentru publicul din străinătate. Să atragă colaboratori din afară și să dea o șansă actorilor de la noi, să ajungă cunoscuți.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Producătorii susțin că au niște idei, care nu se pot regăsi nicăieri altundeva, decât doar în România. Cei doi au succes la nivel internațional, cel puțin cu ultimele filme. Serialul polonez Haita, thrillerul româno-german Hackerville și Spy/Master, o dramă de spionaj din timpul Războiului Rece, care a avut premiera anul trecut la Festivalul de la Berlin.

Citește și