• Creatorul jocurilor și al serialului The Last of Us le dă fanilor o veste mult așteptată.
  • Neal Druckmann spune că există deja un concept pentru partea a treia pt jocul The Last of Us.
  • Filmările pentru sezonul doi din serialul HBO încep luna aceasta.

Una dintre cele mai așteptate vești pentru lumea gamerilor a venit: The Last of Us va avea partea a treia. Confirmarea a venit chiar de la creatorul atât al jocurilor, cât și al celebrului serial HBO cu același nume.

Ce spunea creatorul The Last of Us?

The Last of Us a impresionat o lume întreagă anul trecut cu adaptarea seriei de jocuri. Sezonul 2 care va fi bazat pe al doilea joc începe filmările luna aceasta, fiind programat să fie lansat anul viitor. Ei bine, acum fanii acestei lumi creat de Naughty Dog au un nou motiv de bucurie: creatorul Neal Druckmann a confirmat că există un concept pentru partea a treia din joc.

În cadrul unui documentar despre crearea celui de-al doilea joc, Druckmann spune clar: simțim că mai există încă un capitol în această poveste. Asta-i vestea bună. Cea mai puțin bună e că va trebui să așteptăm destul de mult până să ne jucăm: Forbes scrie că abia la finalul acestui deceniu. Ceea ce nu ar trebui totuși să surprindă: primul joc a fost lansat în 2013 iar cel de-al doilea în 2020.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Naughty Dog tocmai ce a lansat o versiune Remastered pentru Part II pentru Playstation 5. Acum, pentru fanii jocului cred că cel mai important lucru este că povestea lui Ellie nu se va încheia acolo unde am văzut-o la finalul celui de-al doilea joc.

Citește și