• The Avenue va lansa „Land of Bad” în cinematografe pe 16 februarie.
  • Aceasta îi include pe frații Luke și Liam Hemsworth, Milo Ventimiglia, Ricky Whittle și Russell Crowe.
  • Ofițerul începător Kinney (Hemsworth) este lăsat în inferioritate numerică, dar hotărât să nu lase niciun om în urmă.

O misiune secretă eșuează în spatele liniilor inamice, iar soarta camarazilor săi capturați se află în mâinile celui mai nou membru al unității. Aceasta este intriga din „Land of Bad”, un nou film de acțiune al regizorului William Eubank și al co-scenaristului David Frigerio, care au lucrat împreună anterior la „The Signal”.

Nu este cea mai originală dintre intrigi, dar ce mai este original în zilele noastre? Poate mai important este faptul că are o distribuție care se pricepe la un film de acțiune. Aceasta îi include pe frații Luke și Liam Hemsworth, Milo Ventimiglia, Ricky Whittle și Russell Crowe în rolul pilotului de dronă care îi servește lui Kinney drept ochi în cer.

The Avenue va lansa „Land of Bad” în cinematografe pe 16 februarie. O operațiune secretă a forțelor speciale în sudul Filipinelor se transformă într-o luptă brutală de 48 de ore pentru supraviețuire. Când o echipă de extracție de elită este prinsă într-o ambuscadă în adâncul teritoriului inamic, ofițerul începător Kinney (Hemsworth) este lăsat în inferioritate numerică, dar hotărât să nu lase niciun om în urmă.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

În timp ce un atac aerian se apropie, singura speranță a lui Kinney depinde de îndrumarea pilotului de drone Reaper (Crowe), pilotul dronei Forțelor Aeriene, care navighează într-un pericol necunoscut, unde fiecare mișcare ar putea fi ultima.

Citește și