• Cântărețul, în vârstă de 24 de ani, a cântat sâmbătă pe scena din Toronto pentru prima dată de când și-a anulat turneul din iulie 2022 pentru a-și proteja sănătatea mintală.
  • Mendes a dezvăluit că a trecut un an și jumătate” de când nu a mai urcat pe scenă.
  • Tipule, mă simt nebun, mă simt nebun”, a spus Mendes în timp ce repeta cu Sheeran.

Shawn Mendes, în vârstă de 24 de ani, s-a alăturat lui Ed Sheeran pentru o reprezentație în timpul concertului susținut de cântăreț la Toronto, Canada, sâmbătă, scrie People.

Mendes a dezvăluit că a trecut un an și jumătate” de când nu a mai urcat pe scenă, într-un videoclip postat de el și Sheeran, 32 de ani, care surprinde duetul lor planificat pe Instagram. Tipule, mă simt nebun, mă simt nebun”, a spus Mendes în timp ce repeta cu Sheeran în clipul care a fost partajat duminică.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Revenirea cântărețului pe scena din Canada vine după ce acesta și-a anulat turneul în iulie anul trecut pentru a-și proteja sănătatea mintală. După ce au cântat la Rogers Centre din Toronto, Mendes și Sheeran s-au așezat împreună și și-au oferit reacțiile din culise în videoclip.

Am început să tremur, eram ca și cum mă simt un pic fără cuvinte în legătură cu asta, ca să fiu sinceră acum…”. Ce reacție”, a adăugat Sheeran. Am avut parte de asta de trei ori în viața mea la concerte – Paolo Nutini la Glasgow, Stormzy la Londra și acum Shawn Mendes.”

Cântărețul a spus că este bine că te-ai întors”, în timp ce l-a lăudat pe Mendes în legenda de după prestația lor comună. Toronto. Ce moment. Eu și @shawnmendes pe scena din orașul său natal”, a adăugat Sheeran.

Performanța live a lui Mendes vine după ce acesta a lansat un nou cântec despre schimbările climatice la începutul acestei luni. Noua piesă a cântărețului și compozitorului, What the Hell Are We Dying For?”, a fost scrisă în timp ce incendiile de pădure din Canada au provocat îngrijorări grave legate de calitatea aerului în New York City și în alte părți.

Citește și