VIDEO. Taylor Swift critică dur legislația anti-LGBTQ+ în timpul unui concert: „Este dureros pentru toată lumea.”

În timpul primei opriri din Chicago a turneului său Eras care a avut loc ieri, 2 iunie, Taylor Swift, a acordat câteva minute, în timpul concertului, pentru a sârbători Pride Month. De asemenea, artista a crtiticat dur legislația anti-LGBTQ+, susține Vulture. Ea a remarcat că emisiunile sunt un „spațiu sigur, de sărbătoare” pentru oamenii care trăiesc „autentic și frumos” și a adăugat că îi face plăcere să vadă spectatorii cântând versurile la „Trebuie să te calmezi”.

„Nu putem vorbi despre Pride Month fără să nu vorbim despre durere”, a spus ea. „În acest moment… și în ultimii ani, au existat atât de multe acte legislative dăunătoare care au pus în pericol oamenii din comunitatea LGBTQ și queer. Este dureros pentru toată lumea. Fiecare aliat, fiecare persoană dragă, fiecare persoană din aceste comunități.”

Taylor Swift a spus că îi face plăcere să posteze despre data alegerilor din comunitate pentru a încuraja oamenii să voteze. Dincolo de acest sprijin, ea a subliniat importanța de a te informa despre fiecare candidat și pentru a vedea dacă aceștia sunt „protectori ai egalității” înainte de a decide dacă îi votează.

„Vă iubesc atât de mult, și … Happy Pride Month!”, a adăugat Swift în încheierea discursul ei.

Citește și:

Exit mobile version