• Pianul lui Taylor Swift a început să cânte note singur în timpul concertului Eras Tour, după o ploaie torențială în seara precedentă la stadionul Gillette din Massachusetts.
  • Artista a explicat publicului că ploaia abundentă a afectat pianul și a cauzat o defecțiune în claviatură.
  • Pentru a continua spectacolul, Taylor Swift a decis să cânte la chitară, adaptându-se situației neprevăzute.

În timpul celui de-al treilea concert al turneului Eras Tour, susținut de Taylor Swift la stadionul Gillette din Foxborough, Massachusetts, pianul său a început să se defecteze și să cânte note singur, în urma ploii abundente care a avut loc în timpul spectacolului anterior, relatează People. Artista le-a explicat fanilor motivul, în timp ce se afla pe scenă: „Iată ce s-a întâmplat. Deci, a plouat mult aseară, ca un muson. Mai exact, a plouat timp de trei ore și jumătate la rând și a continuat să plouă din ce în ce mai mult. La propriu, a fost ca un parc acvatic sub scenă. Nici nu aveți idee”.

În timpul secțiunii de cântece surpriză la pian, instrumentul a început să cânte note joase de unul singur. Swift a menționat că nu ea a fost cea care a interpretat acele note: „Ați auzit asta? Ai auzit pianul? Sunt capabili să audă asta? Nu eu am cântat asta”.

Artista a vorbit despre ploaia torențială din seara precedentă, menționând că aceasta a avut un impact negativ asupra prestației sale. Din cauza umidității excesive, pianul a suferit o defecțiune semnificativă. Claviatura acestuia a fost afectată de apa care s-a infiltrat. Ulterior, Swift a decis să cânte la chitară pentru a continua spectacolul.

„Nu am știut cum funcționa niciunul dintre instrumente aseară. Deci, aceasta este stricat. O să iau doar chitara. O să fie bine”, a explicat ea publicului.

Citește și: