• Vin Diesel oferă prima actualizare a secvenței „Fast & Furious”, de la negarea acuzațiilor de agresiune sexuală împotriva sa.
  • Vin Diesel a împărtășit entuziasmul său pentru finalul saga „Fast & Furious”, exprimându-și recunoștința față de întreaga echipă și fanii francizei într-o postare pe Instagram.
  • Plângerea pentru despăgubiri, depusă de asistenta Asta Jonasson, îi vizează pw Vin Diesel, Samantha Vincent și compania lor de producție One Race Films, acuzându-i de agresiune sexuală, discriminare de gen, mediu de lucru ostil și concediere abuzivă.

Vin Diesel oferă prima actualizare a secvenței „Fast & Furious” de la „negarea categorică” a acuzațiilor de agresiune sexuală împotriva sa în decembrie 2023, scrie PEOPLE.

Într-o postare pe Instagram, vineri, actorul în vârstă de 56 de ani a împărtășit cu urmăritorii săi că „tocmai a terminat întâlnirea de sfârșit de săptămână Fast cu scenariștii și întreaga echipă”.

„A spune că entuziasmul pentru finalul nostru a fost incredibil de puternic este o subestimare. Wow. Atât de emoționant…”, a adăugat Diesel.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE
HALEP JOACĂ LA PARIS
FACI MAMOGRAFIE CU A.I.
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV

„Angajamentul vostru față de saga noastră a avut un impact unic asupra succesului și evoluției sale … așa cum ar spune fiica mea cea mică, este profund”, le-a scris actorul fanilor francizei.

„Acest mare final nu este doar un final; este o celebrare a familiei incredibile pe care am construit-o împreună.”

„Fast X”, cel de-al zecelea film din saga de acțiune, a avut premiera în vara anului 2023. Al 11-lea, și se zvonește că ultimul film din franciză, este așteptat să fie lansat în 2025.

Actorul le-a mulțumit fanilor săi, într-o postare pe pagina sa de Instagram

Diesel și-a încheiat mesajul sincer mulțumindu-le fanilor „pentru că sunt coloana vertebrală a acestei saga globale care, datorită vouă, transcende ecranul”.

În decembrie, actorul-producător a negat afirmațiile făcute de fosta sa asistentă într-un proces împotriva sa, în care acuza agresiune sexuală.

Plângerea, depusă în Los Angeles în aceeași săptămână susține că în 2010, la hotelul St. Regis din Atlanta, Diesel a agresat-o pe reclamanta Asta Jonasson, pipăind-o și masturbându-se în timp ce o imobiliza.

Bryan Freedman, un avocat al lui Diesel, a declarat: „Permiteți-mi să fiu foarte clar: Vin Diesel neagă categoric această afirmație în totalitate”.

„Este prima dată când aude despre această afirmație veche de mai bine de 13 ani, făcută de un presupus angajat de nouă zile. Există dovezi clare care infirmă complet aceste afirmații aberante”, a adăugat Freedman.

Plângerea pentru despăgubiri îi vizează pe Vin Diesel, Samantha Vincent și compania One Race Films, fiind acuzați de agresiune sexuală, discriminare de gen, provocare intenționată de stres emoțional, mediu de lucru ostil, concediere abuzivă și represalii.

Citește și