• Cei doi bărbați au fost acuzați de crimă de gradul al doilea, două capete de acuzare pentru acțiune criminală armată și utilizarea ilegală a unei arme.
  • Bărbații inculpați au fost identificați ca fiind Dominic Miller și Lyndell Mays.
  • Săptămâna trecută, doi adolescenți au fost acuzați de opunere la arestare și de încălcarea regimului armelor de foc.

Doi bărbați au fost acuzați de crimă pentru împușcăturile mortale de săptămâna trecută la parada victoriei Super Bowl din Kansas City. O femeie a murit și alte 22 de persoane au fost rănite în timpul împușcăturilor, despre care poliția a spus că au avut loc în urma unei certuri între cei doi bărbați, scrie BBC.

Bărbații inculpați – identificați ca fiind Dominic Miller și Lyndell Mays – au fost amândoi împușcați și răniți în timpul incidentului. Săptămâna trecută, doi adolescenți au fost acuzați de opunere la arestare și de încălcarea regimului armelor de foc.

Procurorul Jean Peters Baker, din comitatul Jackson, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că cei doi bărbați au fost acuzați de crimă de gradul al doilea, două capete de acuzare pentru acțiune criminală armată și utilizarea ilegală a unei arme.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Mays a fost cel care s-a certat la eveniment și a scos un pistol, a susținut Peters Baker. Alte persoane au scos apoi armele în timpul incidentului, au declarat oficialii. Printre acestea s-a numărat și Miller, despre care procurorii cred că este cel care a împușcat-o și ucis-o pe Lisa Lopez Galvan, în vârstă de 43 de ani, în timpul incidentului.

Ambii bărbați sunt reținuți pe o cauțiune de 1 milion de dolari. Cei doi au fost duși inițial la un spital pentru a fi tratați pentru rănile suferite după împușcături. Ei rămân în spital, unde se află în recuperare.

Acuzațiile lor se adaugă celor doi adolescenți care au fost acuzați săptămâna trecută. „Aceștia sunt adulți”, a declarat Peters Baker, clarificând confuzia cu privire la noile acuzații. „Sunt doi tineri care au fost deja raportate destul de pe larg de către mass-media. Aceștia sunt gestionați de un alt birou în acest moment”.

Documentele judiciare publicate marți susțin că incidentul a pornit de la o altercație verbală între Mays și patru persoane care au întrebat „la ce se uită”. Imaginile de supraveghere ale împușcăturilor arată că Mays s-a apropiat agresiv de celălalt grup și a arătat spre ei „într-o manieră furioasă” înainte de a-și scoate arma.

Citește și