• Un avocat al actorului, pe numele real Mark Sinclair, a declarat că clientul său neagă această afirmație în totalitate”.
  • Se susține în proces că actorul a țintuit-o de un perete în timp ce efectua un act sexual asupra sa.
  • Pe lângă agresiunea sexuală, procesul ei include pretenții de discriminare de gen, represalii ilegale, stres emoțional și concediere abuzivă.

Fosta asistentă personală a actorului american Vin Diesel îl dă în judecată pe starul din Fast & Furious, acuzându-l de agresiune sexuală în timpul filmărilor din 2010 pentru Fast Five”, scrie BBC.

Un avocat al actorului, pe numele real Mark Sinclair, a declarat că clientul său neagă această afirmație în totalitate”. Susține în proces că actorul a țintuit-o de un perete în timp ce efectua un act sexual asupra sa.

Ea mai dă în judecată pentru concediere abuzivă, susținând că firma lui a concediat-o la câteva ore după presupusul atac. Procesul susține că agresiunea sexuală a avut loc în hotelul St Regis din Atlanta, în timpul filmărilor pentru Fast Five.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?

Ea spune în proces că Sinclair, în vârstă de 56 de ani, a dominat-o fizic în apartamentul său din hotel și a ignorat declarațiile clare ale doamnei Jonasson de neacordare a consimțământului” în timp ce o pipăia.

Procesul susține că, după ce ea a țipat și a fugit spre baia din apropiere”, vedeta de film a imobilizat-o cu corpul său împotriva peretelui” și a efectuat un act sexual asupra sa. De asemenea, ea a dat-o în judecată pe sora actorului și compania de producție a acestuia.

Îi era clar că a fost concediată pentru că nu mai era utilă – Vin Diesel o folosise pentru a-și satisface dorințele sexuale”, se susține în proces. Fosta asistentă susține, de asemenea, că un alt director din cadrul companiei i-a făcut propuneri în același hotel, cu câteva zile înainte de incidentul cu Sinclair.

Pe lângă agresiunea sexuală, procesul ei include pretenții de discriminare de gen, represalii ilegale, stres emoțional și concediere abuzivă.

Citește și