• Echipa Vogue a dezvăluit că un angajat a fost, la un moment dat, însărcinat să caute în gunoi pentru a recupera invitațiile la Met Gala.
  • Gala Met 2023 va avea loc pe 1 mai la Metropolitan Museum of Art din New York City.
  • Angajații Vogue au declarat că dilema le-a rămas în minte și că își „amintesc” povestea în fiecare an.

Echipa Vogue a dezvăluit că un angajat a fost, la un moment dat, însărcinat să caute în gunoi pentru a recupera invitațiile la Met Gala, în timp ce reflecta asupra unora dintre marile probleme care au avut loc în timpul planificării petrecerii anuale, scrie The Independent.

Redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour, conduce Met Gala din 1995, revista având sarcina de a se asigura că fiecare moment al celei mai importante nopți din lumea modei se desfășoară fără probleme.

Cu toate acestea, în ciuda lunilor de planificare și pregătire care se desfășoară în cadrul galei, nu totul este întotdeauna atât de perfect pe cât pare, potrivit personalului Vogue, care a dezvăluit câteva dintre problemele pe care le-a întâlnit în culise, în timpul celui mai recent episod al podcastului The Run-Through with Vogue.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB

Ce spune echipa Vogue

„Trimiterea invitațiilor este un proces foarte lung, foarte complicat și se desfășoară pe parcursul a câteva zile. Iar în decursul a câteva zile, nu le-am etichetat corespunzător în timp ce le depozitam peste noapte. Și au fost aruncate”, a continuat Malle în legătură cu invitațiile, care sunt „extrem de scumpe” și „durează săptămâni întregi pentru a fi produse”.

„Frumoase, tipărite letterpress, toate se aflau în cutii de carton care au fost confundate cu gunoiul de către menajeră”, și-a amintit Eaddy Kiernan Bunzel, consultant pentru proiecte speciale și evenimente Vogue.

Chloe Malle, redactor colaborator Vogue, a dezvăluit apoi că, în încercarea de a remedia situația, au trimis un membru al echipei la gunoi în speranța de a găsi invitațiile.

„Și, ca să fim sinceri, nu le etichetasem corespunzător. Și am ajuns să trimitem pe cineva la groapa de gunoi a orașului New York pentru a încerca, știți, să scormonim”, a spus ea.

Potrivit lui Bunzel, angajata a fost „foarte bună” la această sarcină, care îi cerea să ia feribotul spre Staten Island.

Cu toate acestea, încercarea de a recupera invitațiile a eșuat în cele din urmă.

Angajații Vogue au declarat că dilema le-a rămas în minte și că își „amintesc” povestea în fiecare an când vine vremea să trimită prin poștă mult râvnitele invitații pentru Gala Met.

Citește și