• Zendaya a postat un al doilea trailer pentru filmul „Challengers” pe contul său de Instagram.
  • În videoclip, sunt prezentate detalii despre originea triunghiului amoros dintre Tashi Duncan (Zendaya), Art (Mike Faist) și Patrick (Josh O’Connor).
  • Filmul va avea premiera pe 26 aprilie.

A apărut un nou trailer pentru povestea de dragoste înflăcărată a cărei protagonistă este Zendaya. Noul trailer pentru filmul „Challengers” oferă încă o perspectivă în legătură cu scandalosul triunghi amoros dintre actorii Zendaya, Mike Faist, și Josh O’Connor.

Trio-ul se arată în posturi provocatoare, având-o în lumina reflectoarelor pe Tashi Duncan (Zendaya), o minune a tenisului care devine antrenoare după o accidentare devastatoare care i-a pus capăt carierei. Ea este căsătorită cu un campion de Grand Slam pe nume Art (Mike Faist), care trece printr-o de înfrângeri în carieră. Tashi încearcă să găsească o soluție pentru această situație, dar reușește să își pună soțul în postura de a concura cu Patrick (Josh O’Connor), fostul său cel mai bun prieten și fostul iubit al lui Tashi.

Noul trailer urmărește originea triunghiului amoros al celor trei, Art și Patrick cerându-i amândoi lui Tashi să devină antrenorul lor după ce accidentarea ei la genunchi o obligă să stea pe margine. Pe măsură ce relațiile ei cu cei doi devin din ce în ce mai incitante, acestea devin și foarte tensionate.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Filmul în regia lui Luca Guadagnino va avea premiera în cinematografe pe 26 aprilie.

Citește și: