• Zendaya a postat un al doilea trailer pentru filmul „Challengers” pe contul său de Instagram.
  • În videoclip, sunt prezentate detalii despre originea triunghiului amoros dintre Tashi Duncan (Zendaya), Art (Mike Faist) și Patrick (Josh O’Connor).
  • Filmul va avea premiera pe 26 aprilie.

A apărut un nou trailer pentru povestea de dragoste înflăcărată a cărei protagonistă este Zendaya. Noul trailer pentru filmul „Challengers” oferă încă o perspectivă în legătură cu scandalosul triunghi amoros dintre actorii Zendaya, Mike Faist, și Josh O’Connor.

Trio-ul se arată în posturi provocatoare, având-o în lumina reflectoarelor pe Tashi Duncan (Zendaya), o minune a tenisului care devine antrenoare după o accidentare devastatoare care i-a pus capăt carierei. Ea este căsătorită cu un campion de Grand Slam pe nume Art (Mike Faist), care trece printr-o de înfrângeri în carieră. Tashi încearcă să găsească o soluție pentru această situație, dar reușește să își pună soțul în postura de a concura cu Patrick (Josh O’Connor), fostul său cel mai bun prieten și fostul iubit al lui Tashi.

Noul trailer urmărește originea triunghiului amoros al celor trei, Art și Patrick cerându-i amândoi lui Tashi să devină antrenorul lor după ce accidentarea ei la genunchi o obligă să stea pe margine. Pe măsură ce relațiile ei cu cei doi devin din ce în ce mai incitante, acestea devin și foarte tensionate.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Filmul în regia lui Luca Guadagnino va avea premiera în cinematografe pe 26 aprilie.

Citește și: