• Printre alte vedete prezente s-au numărat Gigi Hadid și Law Roach, stilistul lui Zendaya, care și-a anunțat recent retragerea.
  • Tom a optat pentru un smoching negru clasic, cu papion asortat.
  • Zendaya a strălucit într-un saree albastru intens, care era brodat cu paiete argintii și aurii.

Zendaya și Tom Holland s-au îmbrăcat elegant pentru o seară cu mai multe vedete la inaugurarea Centrului Cultural Nita Mukesh Ambani de la Jio World Centre din Mumbai, India, sâmbătă, scrie Just Jared. Zendaya a întors capetele într-o ținută strălucitoare în timp ce a participat la eveniment alături de iubitul său Tom Holland.

Vedetele din Spider-Man, în vârstă de 26 de ani, au pășit pe covorul roșu separat și amândoi au oferit look-uri uimitoare. Tom a optat pentru un smoching negru clasic, cu papion asortat. Și-a lăsat părul în bucle moi și a avut o poză clasică.

Zendaya a strălucit într-un saree albastru intens, care era brodat cu paiete argintii și aurii. Topul pe care l-a ales pentru eveniment prezenta păsări vândute în zbor pe pieptul ei. Vedeta și-a accesorizat cu diamante și un machiaj smokey eye și a subliniat liniile grațioase ale look-ului său în timp ce a pozat pentru camerele de filmat.

Recomandări

VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA
WHATSAPP VINE CU NOI AVATARE
CHARLES INVESTEȘTE ÎN ELICOPTERE
TE CONFRUNȚI CU MAHMUREALĂ EMOȚIONALĂ?
CANICULA LOVEȘTE INDUSTRIA HORECA

Alte persoane care au fost văzute pe covorul roșu au fost Gigi Hadid, Penélope Cruz și cuplul căsătorit Priyanka Chopra și Nick Jonas.

Priyanka, care este originară din India, a pășit pe covorul roșu în prima seară de deschidere într-o rochie nude, strălucitoare, semi-sheer, cu o pelerină. În cea de-a doua zi, ea a prezentat o ținută personalizată de designerul Amit Aggarwal, alcătuită dintr-o fustă colorată cu o crăpătură până la coapse, care a fost realizată dintr-un saree de epocă, asortată cu o bustieră holografică. Priyanka și Nick au sosit în India pe 31 martie împreună cu fiica lor Malti, în vârstă de 13 luni. Cuplul s-a căsătorit în această țară în 2018.

Citește și: