• Ieri seară, pe mainstage au urcat și Ava Max și Bebe Rexha.
  • Organizatorii Untold spun că 400.000 de oameni vor trece pragul acestei ediții.
  • Imagine Dragons unt cei mai așteptați în această seară pe mainstage.

Ava Max şi Bebe Rexha au făcut show, în prima zi de Untold. Festivalul continuă și scrie astăzi a 2-a seară de poveste.

Zeci de mii de oameni din toată lumea s-au distrat în prima noapte de festival. Însă, cam în jurul orei 1 atmosfera s-a încins și a început distracția în adevăratul sens al cuvântului, odată cu momentul lui ALOK.

Organizatorii Untold spun că 400.000 de oameni vor trece pragul acestei ediții. Ieri seară, pe mainstage au urcat și Ava Max și Bebe Rexha, aflată pentru prima dată pe o scenă din România. Bebe Rexha a și invitat două persoane din public pe scenă. Cei 2 norocoși au dansat twerk, pe ritmurile artistei, iar publicul bineînțeles că i-a încurajat.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

Încă de când s-a lansat anunțul, s-a vorbit mult despre cei de la Imagine Dragons. Așadar, ei sunt cei mai așteptați în această seară pe mainstage, mai ales că e prima dată când membrii trupei vin în România. Și, cu această ocazie, organizatorii Untold au făcut un remake al piesei Believer de la Imagine Dragons, interpretată de Satoshi, un solist din Republica Moldova. Videoclipul a fost filmat chiar în Cluj.

Line-up-ul de astăzi la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo. Iar Sâmbătă, 5 august, Martin Garrix, unul din cei mai populari DJ ai momentului, urcă pe scenă. Și să știi că
cel mai mare festival din România, organizat la Cluj Arena are 8 scene unde vin atât artiști internaționali, cât și din țară, deci..ai de unde alege! 🙂

Citește și: