• Ziua internațională a Tortului de Morcovi se sărbătorește pe 3 februarie.
  • Mulți istorici cred că prăjitura își are originea în Evul Mediu, când zahărul și alți îndulcitori erau rare.
  • Chef Alex Strugari: „Vrem blatul să fie să fie puțin umed, să nu îl uscăm de tot la cuptor”.

Și dacă tot e weekend hai să te îndulcim cu un desert iubit de toți, faimosul tort cu morcovi care se sărbătorește azi în întreaga lume.

Chef Alex Strugari: „Vrem blatul să fie să fie puțin umed, să nu îl uscăm de tot la cuptor din cauza asta. Cred că la 170 °, dacă lăsăm 30 de minute este perfect, iar la final, dacă îl împungem cu o scobitoare, se lipește chiar puțin puțin pe scobitoare. Blatul este OK, îl scoatem, îl lăsăm la răcit și după care putem să-l tăiem și să punem crema noi la restaurant facem o variantă vegană în care locuim crema de brânză cu ou smântână de cazul și untul cu unt de cocos.”

Citește și:

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL