• Nadella pune accent pe importanța anticipării consecințelor noilor tehnologii.
  • Exprimă optimism cu privire la angajamentul crescut al industriei pentru siguranță și echitate.
  • A remarcat o schimbare fundamentală în modul în care industria tehnologiei digitale se raportează la aceste aspecte în ultimii 10 ani.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella aduce un ton optimist la Forumul Economic Mondial, exprimându-și speranța pentru viitorul inteligenței artificiale și subliniind importanța abordării responsabile a tehnologiei emergente.

Ce spune mai exact Nadella?

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella vorbește la Davos pe o notă optimistă despre viitorul inteligenței artificiale. Într-o conversație cu Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial, Nadella subliniază importanța anticipării consecințelor neintenționate ale noilor tehnologii și necesitatea abordării simultane a beneficiilor și provocărilor.

A remarcat o schimbare fundamentală în modul în care industria tehnologiei digitale se raportează la aceste aspecte în ultimii 10 ani și evidențiază dialogul privind ridicarea standardelor de siguranță în industrie. Nadella a exprimat un optimism crescut în privința modului în care industria se pregătește pentru viitor, subliniind angajamentul în creștere pentru siguranță, încredere și echitate.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Până la urmă e normal, Microsoft a învestit peste 13 miliarde de dolari în dezvoltarea ChatGPT, iar mai nou Microsoft lansează și un abonament lunar care permite folosirea funcțiilor IA în cadrul aplicațiilor Office/Microsoft 365 și care oferă acces prioritar la modelul ChatGPT-4 Turbo.

Citește și