• 14 aeroporturi evacuate în Franța și Belgia după amenințări cu bomba. Riscul atacurilor teroriste a crescut în Europa.
  • Aeroporturile Lille, Lyon-Bron, Nisa, Nantes, Biarritz, Toulouse și Paris Beauvais au fost evacuate, a anunțat poliția națională. Aeroportul Ostend-Bruges din Belgia a fost și el evacuat după o alertă cu bomba.
  • Franța trimite 7.000 de militari în plus pe străzile sale după ce un profesor a fost înjunghiat mortal într-un atac pe care Emmanuel Macron l-a condamnat drept „terorism islamic barbar”.

Mai multe aeroporturi regionale din Franța și Belgia au fost evacuate după amenințări teroriste, iar Palatul Versailles din afara Parisului a avut a cincea evacuare în câteva zile.

„Trebuie existe o atitudine de calmare în ambele tabere, pentru altfel nu ajungem rezolvăm nimic, mai ales la urma urmei ar trebui existe o o grijă extrem de importantă către zona, doar de conflit conflict.”, spune Alfred Bulai, sociolog.

Aeroporturile Lille, Lyon-Bron, Nisa, Nantes, Biarritz, Toulouse și Paris Beauvais au fost evacuate, a anunțat poliția națională. Aeroportul Ostend-Bruges din Belgia a fost și el evacuat după o alertă, potrivit unui raport din ziarul Le Soir.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

„Vorbim de o populație musulmană de dimensiuni importante, deci nu putem să să ignorăm, evident o asemenea problemă. Tocmai de aceea trebuie luate măsuri, sunt de dure vizavi de încercarea de a maximiza conflictul și asta trebuie să fie făcută.”, a mai spus Alfred Bulai.

Atacul de la Bruxelles a fost al doilea atac terorist din Europa în câteva zile după uciderea unui profesor în orașul francez Arras săptămâna trecută de către un presupus jihadist.

Experții au avertizat că conflictul dintre Israel și Hamas ar putea încuraja mai multe atacuri.

Franța trimite 7.000 de militari în plus pe străzile sale după ce un profesor a fost înjunghiat mortal într-un atac pe care Emmanuel Macron l-a condamnat drept „terorism islamic barbar”.

Citește și: