• Ambasada Italiei în Albania a confirmat într-o declarație că a plătit factura în jur de 80 de euro în numele cetățenilor săi.
  • Ministrul Agriculturii al Italiei, Francesco Lollobrigida, a spus că plata facturii este o chestiune de mândrie.
  • Proprietarul restaurantului a declarat că a fost prima dată când clienții părăseau localul său fără să plătească.

Într-un act unic de diplomație, guvernul Italiei a achitat factura de restaurant a patru turiști italieni din Albania care au plecat fără să plătească. Discuţiile l-au determinat pe prim-ministrul Albaniei, Edi Rama, să o discute cu omologul său italian, Giorgia Meloni, în timp ce aceasta vizita ţara, informează BBC.

Ea a răspuns spunându-i ambasadorului ei să „du-te să plătească factura pentru acești idioți”, a declarat el pentru ziarul La Stampa. Ambasada Italiei în Albania a confirmat într-o declarație că a plătit factura în jur de 80 de euro în numele cetățenilor săi.

„Italienii respectă regulile și își plătesc datoriile și sperăm ca episoade de acest gen să nu se mai repete”. Ministrul Agriculturii al Italiei, Francesco Lollobrigida, a fost în călătorie în Albania și a declarat agenției de presă Reuters că plata facturii este o chestiune de mândrie.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

„Câțiva indivizi necinstiți nu pot face de rușine o națiune de oameni cumsecade”, a spus el. Nu este clar când s-a întâmplat incidentul, dar videoclipul de securitate cu grupul care iese din restaurant și rătăcește în noapte a devenit viral pe rețelele de socializare.

Proprietarul restaurantului a declarat pentru Report TV din Albania că a fost prima dată când clienții părăseau localul său fără să plătească și a spus că cei patru italieni au făcut chiar complimente pentru mâncare.

Citește și: