• Liderii PNL nu au nicio afinitate cu liberalismul şi valorile sale. Ei au subordonat partidul lui Klaus Iohannis, cel dintâi dascăl al ţării.
  • Klaus Iohannis a inventat democraţia de rotativă doar ca să ţină PNL-ul la putere.
  • Liberalii, care nu-şi respectă identitatea, trecutul şi cultura au găsit motiv să nu aniverseze 148 de ani de la înfiinţarea partidului.

“Liderii liberali (…) ştiu că sunt într-un proces inexorabil de autodesfiinţare a Partidului Naţional Liberal, cu care, cea mai mare parte dintre ei nu are niciun fel de afinitate, ştiu că au subordonat acest partid domnului întâi dascăl Iohannis şi că dl. dascăl Iohannis a inventat democraţia de rotativă… doar ca să ţină PNL-ul la putere (…), o manevră politică. Rezultatul e că PNL, un partid care (…) nu-şi respectă identitatea, cultura şi trecutul găseşte oricând motive să nu se aniverseze 148 de ani de existenţă.

Iată rezultatul zilei de azi. Să-l reţinem”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că rotaţia premierilor trebuie să se desfăşoare rapid, corect, cum s-ar zice “sticlă”. Şeful statului le-a cerut liberalilor să trateze negocierile în Coaliţie şi cu greviştii din Educaţie cu toată seriozitate, fiindcă “numai de instabilitate şi de certuri politice nu avem nevoie”. Liberalii s-au conformat şi, pe motivul  grevei generale din Educaţie au anulat o manifestare pregătită la Piteşti pentru aniversarea a 148 de ani de la înfiinţarea PNL.

Recomandări

DEZASTRU BUGETAR LA PATRU LUNI DIN 2024
CINE IA LOCUL 2
GĂINA BĂTRÂNĂ DISTRUGE GRĂDINA BUNĂ
MARINE LE PEN VREA ALIANȚĂ CU MELONI
CIOLACU FACE ALEGEREA DUPĂ ALEGERI
ALT JOC, ALTĂ DISTRACȚIE

Citește și: