• Rusia are caii săi troieni în Congresul SUA şi cere practic establishmentului şi lobby-ului evreiesc american să reducă sprijinul financiar şi militar pentru Ucraina.
  • Ruşii ameninţă că intră peste SUA în Israel şi îi creează probleme, iar America va fi obligată să răspundă cu sprijin militar şi financiar, dacă tensiunile escaladează.
  • Ruşii le mai transmit americanilor că riscă şi şi un război civil la ei acasă, speculând o polarizare a societăţii, deja existente şi creând un val pe care să se urce Trump.

Rusia are caii săi troieni în Congresul SUA și cere practic establishmentului și lobby-ului evreiesc american să reducă sprijinul financiar și militar pentru Ucraina pentru că, altfel, Israelul este atacat și riscă și un război civil în America, speculând o polarizare a societății deja existentă, spune Adrian Sârbu la Știrile Aleph News.

Adrian Sârbu: Rusia vrea ca America să scadă presiunea pe Ucraina. Presiune ce înseamnă? Sprijin militar și evident că financiar. Și atunci dl. Putin, că nu e un manual necunoscut. Nici măcar nu e un manual secret. L-au mai practicat rușii când au inventat poporul Palestinian. Și ce zice Putin? Lobby evreiesc sau establishment din America care sprijină Israelul, dacă continui să sprijini Ucraina și nu faci lobby în congresul ăla să o lase mai jos cum am reușit, că am și eu caii mei troieni, am și eu trumpii mei în Congres, uite ce-ți fac în Israelul tău pe care îl iubești așa de mult și unde pui banii. Evident către ce înseamnă establishment-ul  militar și de securitate american în care îi spune: “te-ai băgat peste mine, uite mă bag peste tine aici în Israel că am mai făcut-o odată și îți creez o problemă, că trebuie să votezi bani și pentru Israel, dacă o să crească. Prin urmare, dai bani mai puțini la Ucraina și dacă mă superi… Ce înseamnă dacă mă superi? Să nu ai sentimentul că l-ai văzut… Putin a declarat alaltăieri, la Soci, unde îi place lui să stea ascuns și să vorbească numai la sicofanți și la fake audience, că e o lume multipolară și el nu are nicio intenție rea. Medvedev vine azi, că el e ventrilocul, e mister Hyde al lui  dr Jekyll și zice: “Păi, vedeți ce-ați pățit, mă, dacă vă băgați în Ucraina? Vedeți ce ați pățit?” Vă mai spun una, că pe ăsta nu-l doare gura să vorbească, pe măscăriciul ăsta. Zice: “O să aveți război civil în America”.

Monica Mihai: Cum se traduce asta?

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

Adrian Sârbu: Păi, simplu. Există continuu, se induce în conștiința  americanilor că această polarizare exagerată, dar America a fost întotdeauna polarizată, Monica. America, de când s-a inventat… gândește-te că americanii au avut război civil, la 100 de ani după ce și-au inventat cea mai sustenabilă Constituție a omenirii pe care noi, azi, europenii nu o avem. Dl. Medvedev le spune: “Băi, vedeți că o să aveți război civil în America”. Ăsta e un proiect pe care rușii îl urmăresc de vreo 15 ani.

Monica Mihai: De polarizare  a populației americane presupun…

Adrian Sârbu: Nu, și să folosească această polarizare pe orice pot, fie prin acțiuni directe, fie prin acțiuni indirecte să genereze în America preocupare și să vină dl. Trump și să spună: “Domnule, maga.” El are o soluție, se duce la Putin, cum a făcut de două ori, să-și ia Putin ce vrea și restul împărțim între noi. Dl. Trump e foarte pragmatic, e foarte business way. Lumea asta este făcută din oameni și oamenii ăștia trăiesc în niște locuri, au niște culturi, au o istorie și e făcută din niște reguli pe care, atenție, nici dl. Putin, nici dl Trump nu mai vor să le respecte.

Citește și: