• Atacul cu dronă asupra Kremlinului, acuzat de Moscova, este un fake cu încărcătură emoţională.
  • Informaţia despre atacul atribuit ucrainenilor este destinată ruşilor cărora Putin le-a promis şi 450 de dolari dacă nu divorţează.
  • Narativul Moscovei despre acest atac arată cum statul criminal s-a transformat în jurnalist.

,,Atacul cu dronă asupra Kremlinului e o făcătură rusească de propagandă, Putin nu era acolo (…) E fake toată ziua, pentru fraieri. Din conjunctură reiese că e totuşi un fake de mare importanţă emoţională.

De aceea a simţit nevoia Zelenski să sublinieze că nu e implicat. Bine, nu ajută la nimic pentru că propaganda rusă a umplut deja mintea rusului astăzi, inclusiv cu cei 450 de dolari promişi ca să nu divorţeze. Evident că informaţia e dată pentru ruşi, nu pentru Occident. De la distanţă vezi că e fake. E ceva ce ghiceşte orice copil.

Vorbim din nou de faptul că statul a devenit jurnalist. Statul care? Statul autoritar, statul neocomunist, statul criminal, reprezentat de şeful statului, un criminal consacrat, inclusiv de justiţia internaţională, pe care, din nefericire, foarte puţini în Rusia l-au contestat şi îl contestă. Ce-au păţit cei care l-au contestat?!?” , a afirmat Adrian Sârbu miercuri seara, la ŞTIU, la Aleph News.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Citește și

Gwyneth Paltrow spune „cine e mai bun la pat”: Ben Affleck sau Brad Pitt?

Un bărbat în scaun cu rotile, „umilit” după ce a fost lăsat să se târască din avionul Ryanair: „Oricine își dorește să fie tratat în mod egal”

Emma Watson dezvăluie motivul pentru care a luat pauză cinci ani de la actorie: „Nu am fost foarte fericită”