• Președintele este singurul care deține puterea absolută în stat și trebuie să ocupe această funcție din vocație și pentru că e nevoie de el.
  • Președintele unei țări trebuie să fie servitorul poporului, iar poporul trebuie să-l respecte și nu să-l sacrifice când e la ananghie.
  • Vrem să schimbăm România împreună cu tine, să lansăm proiecte și să aplicăm hotărârile tale. Una este votul electronic pentru că votul tău este o parte a puterii, afirmă Adrian Sârbu.

Adrian Sârbu: Ce calități crezi tu că trebuie să aibă un președinte, Nemo?
Nemo: Să fie îndrăgostit în primul rând de România.

Hofi: De exemplu, să fie omul care arbitrează între puterile din stat.

Adrian Sârbu: După părerea voastră, care ar fi responsabilitatea reală a președintelui, singurul om de putere absolută în statul român? Nu asta să vegheze și să ocroteze…

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Hofi: Să conducă o țară, să avanseze țara aia, să vadă că a luat-o din punctul P2 și o duce în punctul P3.

Nemo: Este șeful CSAT. Ar trebui să-mi promită și să-mi garanteze, nu doar să-mi promită, să-mi arate că poate să mă apere.

Hofi: Hagi, ca fotbalist. Elon Musk. El nu se gândește că merg la muncă, el se distrează, el se face fotbalist.

Adrian Sârbu: Foarte frumos. Deci pentru Elon Musk sau Hagi profesia este o vocație, cum am spus noi. M-am întrebat, așa cum spui tu, de ce românii nu vor să fie președinți. Și eu cred că președintele României, în momentul în care vrea să fie ales, și decide: „domne, eu vreau să fiu ales președinte al României pentru că eu cred că este nevoie de mine”. Primul lucru, condiția, este nevoie de mine. Doi. „E nevoie de mine pentru că eu sunt un om puternic și am arătat-o. Sunt un om slab în același timp. De ce? Vă iubesc pe voi”, cum a cerut dl. Nemo, să vă iubesc. „Voi meritați să vă iubesc, frați români? Nu”.

Și mai știu ceva. Că în acest moment al vieții mele și al istoriei poporului meu ei au nevoie de mine și eu sunt pregătit să fac două lucruri. Să fiu servitorul vostru. Și în această calitate încerc să fac totul ca să mă respectați ca servitor. Pentru că s-ar putea să ajung în situația in care să fiu pregătit să mă sacrific. De ce? Voi, românii, alegeți oamenii deosebiți dintre voi numai când sunteți la ananghie și când aveți sentimentul că nu vă mai ajută Dumnezeu și îl sacrificați ca să vă salveze pe voi.  Te bagi, Nemo?

Nemo: Dacă schimbați tituatura.

Adrian Sârbu: Hofi, te bagi?

Hofi: Nu.

Adrian Sârbu: Nu vrei să fii președinte?

Hofi: Nu

Adrian Sârbu: De ce?

Hofi: Nu am motivul pentru care să vreau. Fiecare trebuie potrivit la locul lui.

Adrian Sârbu: Omul potrivit la locul potrivit este un oximoron când îl aplicăm la politicienii români, da?

Hofi: Omul potrivit. Punct.

Adrian Sârbu: Politicienii român sunt omul incompetent, impostor și nepotrivit la locul potrivit. Președintele azi, nu l-am auzit, trebuie să spună atâta: „români, pot și putem”.

Noi vrem să schimbăm România împreună cu tine. Deoarece credem că putem, împreună cu tine, să aplicăm una câte una, să lansăm proiecte și să aplicăm aceste hotărâri ale tale. Una este votul electronic. În curând, sper în câteva zile, o să-ți transmitem o invitație să te autopropui ca parte a proiectului.

Vrem să fii parte a acestui proiect și a altor proiecte care se vor naște în urma discuțiilor de aici și pe care să le punem la masa noastră. Nu am de gând să le punem pe nicio masă, nici a Guvernului, nici a Președinției că suntem sătui de România Educată și PNRR-uri și tot felul de alte inepții, pe care dacă le citești, nu mai vorbim de programele partidului, nu că adormi, adormi cu dureri de cap.

Votul tău este o parte a puterii.

Citește și