• Aglomerație pe autostrăzile A1 și A2, pe sensul spre București.
  • Polițiștii recomandă rutele alternative.
  • Se circulă în condiții de carosabil umed pe numeroase drumuri din țară.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române le recomandă șoferilor să circule cu viteză adaptată la condițiile de drum, întrucât carosabilul este umed pe multe drumuri din țară. Aceste condiții, împreună cu aglomerația din trafic, îngreunează circulația în multe zone, în special pe drumurile spre București, scrie presa locală.

Traficul se desfășoară cu dificultate și pe A1 Pitești – București, dar și pe A2 Constanța – București, iar polițiștii le recomandă șoferilor să ,,sporească atenția și să nu bruscheze comenzile vehiculelor” .

FOTO – BIZIDAY

,,Se circulă pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie pe majoritatea arterelor rutiere țară, precum și pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, împrejurări în care recomandăm creșterea distanței de siguranță între vehicule, asigurarea corespunzătoare înaintea schimbării benzii sau a direcției și evitarea opririi în mod nejustificat pe banda de urgență” , transmite Centrul infotrafic.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Citește și:

FOTO. Prima femeie director de la un centru NASA refuză să jure pe Biblie

Regele Charles al III-lea este mai bogat decât a fost Regina Elisabeta a II-a. Averea lui o depășește pe cea a soților Beckham

Un vas de război american navighează prin strâmtoarea Taiwan la câteva zile după exercițiile Chinei