• Două persoane au murit și 28 au fost rănite într-un schimb de focuri în masă, la o petrecere de cartier din Baltimore, au anunțat autoritățile americane.
  • Nouă persoane au fost transportate la spitale din zonă, iar trei dintre răniți sunt în stare critică.
  • Primarul din Baltimore, Brandon Scott, a descris incidentul drept „un act nesăbuit și laș care a schimbat permanent multe vieți și le-a costat viața a doi oameni”.

Două persoane au murit și 28 de persoane au fost rănite într-un atac în masă la o petrecere din blocul din Baltimore, au declarat oficialii. Nouă persoane au fost transportate la spitalele din zonă, iar trei dintre răniți sunt în stare critică, scri CNN.

Poliția a primit mai multe apeluri după ora 12:30 și au găsit o femeie moartă și alte nouă persoane cu răni datorită împușcăturii, potrivit comisarului interimar al poliției din Baltimore, Richard Worley. Momentan nu există informații despre suspecți sau motivul infracțiunii, dar anchetatorii „lucrează la o scenă extinsă a crimei”, a spus Worley.

Sursă: CNN

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Primarul din Baltimore, Brandon Scott, a descris incidentul drept „un act nesăbuit și laș care s-a întâmplat aici și care a schimbat permanent multe vieți și le-a costat viața a doi oameni”. El a spus că tragedia „subliniază impactul și necesitatea de a face față supraproliferării armelor ilegale pe străzile noastre și capacitatea celor care nu ar trebui să le aibă de a pune mâna pe ele”.

Sursă: CNN

Scott și oficialii de poliție au îndemnat pe oricine cu informații să se prezinte și să ajute la găsirea celor responsabili. Primarul a mai spus că mobilizează toate resursele disponibile pentru a sprijini ancheta. Mesajul lui către făptuitor a fost simplu: „Nu ne vom opri până nu te vom găsi – și te vom găsi”.

„Până atunci, sper că fiecare respirație pe care o iei să te gândești la viețile pe care le-ai luat și la viețile pe care le-ai afectat aici”, a adăugat el.

Sursă: CNN

Citește și

Canada interzice oficial testarea produselor cosmetice pe animale. Ce alte țări au adoptat deja legea

Prima aeronavă capabilă să zboare spre Marte intră în contact cu NASA după 2 luni. Motivul pentru care a pierdut semnalul

Planeta a pierdut peste 41.000 de km pătrați de pădure tropicală în 2022. Ce spun experții