• Zece oameni au fost uciși într-un supermarket din orașul Boulder, Colorado.
  • Printre cei omorâți se numără și un ofițer de poliție.
  • Ultimul atac armat din Colorado a avut loc acum doi ani.

10 persoane au fost omorâte într-un atac ce a avut loc într-un magazin din Boulder, Colorado, relatează The Guardian.

Una dintre victime a fost și Eric Talley, un ofițer care lucra pentru Poliția din Boulder încă din 2010.

Decesele au fost anunțate într-o conferință de presă care a avut loc în cursul zilei de luni, susținută de șefa Poliției din Boulder, Maris Harold.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Este o tragedie și un adevărat coșmar pentru Boulder. Lucrăm împreună cu autoritățile locale și federale pentru cercetarea situației”, a declarat procurorul Michael Dougherty.

„Departamentul de Poliție din Boulder a început să primească apeluri telefonice care raportau focuri de armă în zonă, dar și prezența unei persoane, posibil înarmată cu o pușcă de patrulare. Ofițerul Talley a răspuns și a fost primul la fața locului. Acesta a fost împușcat mortal. Avem un suspect în custodie”, a mai spus Maris Harold.

Michael Dougherty l-a descris pe ofițerul care a murit astfel: „Era printre cei mai buni ofițeri de poliție din Boulder, din toate punctele de vedere. Viața lui s-a încheiat brusc și mult prea repede”.

Ultima tragedie asemănătoare a avut loc, în Colorado, acum doi ani. Nouă copii au fost împușcați atunci, dintre care unul a fost găsit mort, după ce doi adolescenți au atacat cu pistoale școala Stem Highlands Ranch.