• Presa acuză armata că nu a fost pregătită în legătură cu atacul de dimineață din Israel.
  • Sirenele continuă să sune în Israel, după mai evenimentele tragice produse azi.
  • Attila Somfalvi: „Este un atac plănuit de mult timp.”

Sirene de avertizare „Red Alert” au fost activate în Tel Aviv azi de dimineață, la aproximativ 70 de kilometri de Fâșia Gaza, precum și în Sde Boker, Arad și Dimona. Analiștii observă atacul-surpriză care se aseamănă cu cel de acum 50 de ani.

Attila Somfalvi, jurnalist în Israel, spune că: „Vorbim despre un bilanț mult mai ridicat în cazul civililor care se aflau în zonele atacate azi dimineață, mai exact în partea de sud a Israelului, iar rachetele care au fost trase în orașele Israelului sunt cea mai mică problemă la ora actuală.”

Attila Somfalvi: Teroriștii palestinieni au intrat printr-o gaură din gard

„Mulți dintre cetățeni sunt închiși în casă deoarce se aud constant focuri între armata israeliană și teroriștii palestinieni încă de la 06:30 dimineața când s-a pornit un atac terestru și maritim, dar și unul aerian”, a adăugat Attila Somfalvi la Aleph News.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Attila Somfalvi a continuat: „Serviciile secrete sunt foarte serioase și ar fi trebuit să știe că s-a întamplat ceva deoarce Fâșia Gaza este un gard de diferite dimensiuni, iar teroriștii au reușit să intre printr-o gaură din acel gard, deci cea mai importantă întrebare este cum nimeni nu a știut să anticipeze această situație.”

Citește și: