• Un atentat a avut loc în Elveția.
  • 2 persoane au fost ucise și alta a fost rănită.
  • Atacatorul este încă în libertate, iar poliția se află pe urmele lui.
  • Nu se știe încă motivul atacului.

Un atentat a avut loc în Elveția, scrie Le Figaro. Bilanțul arată doi morți și un rănit. Motivul atentatului nu este cunoscut încă, iar atacatorul este încă în libertate; poliția se află pe urmele lui.

Bărbatul a tras „mai multe focuri de armă” în oamenii din orașul Sion din Elveția, din cartierul Ronquoz și din Place des Potences. Au fost raportați doi morți și un rănit, potrivit poliției din Valais.

„Conform constatărilor inițiale, atacatorul își cunoștea victimele”, a declarat poliția din Valais (sud-vest) într-un comunicat de presă.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Potrivit polițiștilor, cu puțin timp înainte de ora 8, individul, neidentificat încă, a împușcat mai multe persoane la Sion, în Alpi.

Cu toate acestea, acest tip de incident este rar în Elveția. De asemenea, poliția a lansat un „apel către martori”, oferind informații despre identitatea sa și publicând fotografia lui.

„Această persoană este periculoasă și în niciun caz nu trebuie să încerci să o provoci tu însuți sau să o abordezi”, scrie în comunicatul poliției.

Parchetul cantonal, la rândul său, a deschis o anchetă pentru „asasinat în alternativă la omor”.

Citește și