• O aeronavă a aterizat de urgență la Timișoara, după ce unei femei i s-a făcut rău la bord.
  • Testul rapid pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.
  • Pasagera a fost dusă la Spitalul Municipal Timișoara.

Avionul București – Madrid a aterizat de urgență la Timișoara, miercuri, după ce unei femei i s-a făcut rău la bord. Testul rapid pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

Avionul București – Madrid a aterizat de urgență la Timișoara, după ce o femeie a acuzat stări de rău. Aceasta a acuzat mai multe dureri în zona toracelui. Femeii i s-a făcut un test rapid pentru depistarea COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Pasagera a fost dusă la Spitalul Municipal Timișoara, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Timiș, Florin Crișan.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Ramona Gidea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Timişoara: „A venit cu un test antigenic pozitiv pentru SARS-CoV-2, i s-au făcut încă două teste în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului nostru, de asemenea pozitive. Aşteptăm şi rezultatul testului RT-PCR.”

Femeia a rămas internată, fiind suspectă şi de alte afecțiuni. Dar, pentru că acum are trei rezultate pozitive la testele antigen, DSP a demarat o anchetă epidemiologică. Totuşi, reprezentanţii TAROM spun că toţi pasagerii au purtat măşti, pe durata zborului. Ceilalţi pasageri au aşteptat reluarea zblorului, 3 ore, timp în care avionul a fost dezinfectat.

Cornelia Bubatu, purtător de cuvânt DSP Timiş: „În cazul în care sunt depistaţi contacţi direcţi, se va proceda în consecinţă, mergând până la emiterea, în caz de nevoie, a unei alerte internaţionale, ce va fi transmisă autorităţilor competente din țările implicate.”