• Shin Bet și IDF au localizat un telefon aparținând uneia dintre femeile ucise. Acesta a fost folosit de unul dintre teroriști.
  • Pe telefon este înregistrată o conversație între terorist și familia sa din Fâșia Gaza în care este mândru de masacrul pe care l-a făcut.
  • „Te sun de pe un telefon mobil al unei femei evreice, i-am ucis pe ea și pe soțul ei… Tata, am omorât 10, 10, i-am ucis pe 10 cu mâinile goale, tată”, spune teroristul Hamas.

Shin Bet și IDF au localizat un telefon aparținând uneia dintre femeile ucise de Hamas. Acesta a fost folosit de unul dintre teroriști.

Pe telefon este înregistrată o conversație între terorist și familia sa din Fâșia Gaza în care este mândru de masacrul pe care l-a făcut, atrocități comise împotriva evreilor. Înregistrarea a fost dezvăluită pentru prima dată în această seară la Consiliul de Securitate al ONU.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

„Te sun de pe un telefon mobil al unei femei evreice, i-am ucis pe ea și pe soțul ei… Tata, am omorât 10, 10, i-am ucis pe 10 cu mâinile goale, tată”, spune teroristul Hamas.

Agențiile de securitate israeliene au publicat și imagini video de la interogatoriile a șapte teroriști Hamas care au fost capturați în urma atacului grupării teroriste palestiniene din 7 octombrie, în care au recunoscut că li s-a ordonat să comită atrocități împotriva civililor israelieni.

Citește și: