• În curând ne vom putea bucura de smartphone-uri care ne vor schimba persepctiva și experiența în ceea ce privește claritatea ecranului.
  • Astăzi ar trebui să fie lansat mult așteptatul display al celor de la Boe, care se laudă că vor revoluționa pur și simplu industria de ecrane de ultimă generație.
  • Oppo și OnePlus vor fi smartphonurile care vor veni echipate cu noile displayuri. Ecranele de ultima generatie vor avea 1440 de pixeli, luminozitate de pana la 3000 nits și suport PWM Dimming de 2160 de hertz.

În curând ne vom putea bucura de smartphone-uri care ne vor schimba persepctiva și experiența în ceea ce privește claritatea ecranului. Boe, o firma producătoare de displayuri, urmează să lanseze cel mai luminos display de smartphone de pe piață.

Astăzi ar trebui să fie lansat mult așteptatul display al celor de la Boe, care se laudă că vor revoluționa pur și simplu industria de ecrane de ultimă generație.

Oppo și OnePlus vor fi smartphonurile care vor veni echipate cu noile displayuri. Ecranele de ultima generatie vor avea 1440 de pixeli, luminozitate de pana la 3000 nits și suport PWM Dimming de 2160 de hertz.

Recomandări

CIOLACU FACE ALEGEREA DUPĂ ALEGERI
CE PLAN AI ÎN PANDEMIE?
RADU MAZĂRE A FOST ELIBERAT CONDIȚIONAT
MACRON: „EUROPA NOASTRĂ ESTE ÎN PERICOL”
ZELENSKI MERGE LA MADRID
VARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI

Se pare ca va exista și o versiune cu 1220 de pixeli si luminozitate mai ridicată, însă astaptam sa vedem daca aceasta va fi lansata tot astăzi. Boe este unul dintre cei mai mari producători de displayuri din lume sunt primii care au lansat ecranul cu tehnologie AMOLED, in 2019, tehnologie care și la acea vreme a revolutionat industria smartphone-urilor.

Citește și: