• În curând ne vom putea bucura de smartphone-uri care ne vor schimba persepctiva și experiența în ceea ce privește claritatea ecranului.
  • Astăzi ar trebui să fie lansat mult așteptatul display al celor de la Boe, care se laudă că vor revoluționa pur și simplu industria de ecrane de ultimă generație.
  • Oppo și OnePlus vor fi smartphonurile care vor veni echipate cu noile displayuri. Ecranele de ultima generatie vor avea 1440 de pixeli, luminozitate de pana la 3000 nits și suport PWM Dimming de 2160 de hertz.

În curând ne vom putea bucura de smartphone-uri care ne vor schimba persepctiva și experiența în ceea ce privește claritatea ecranului. Boe, o firma producătoare de displayuri, urmează să lanseze cel mai luminos display de smartphone de pe piață.

Astăzi ar trebui să fie lansat mult așteptatul display al celor de la Boe, care se laudă că vor revoluționa pur și simplu industria de ecrane de ultimă generație.

Oppo și OnePlus vor fi smartphonurile care vor veni echipate cu noile displayuri. Ecranele de ultima generatie vor avea 1440 de pixeli, luminozitate de pana la 3000 nits și suport PWM Dimming de 2160 de hertz.

Recomandări

S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
CHINA RĂSPUNDE ACUZAȚIILOR NATO
BIDEN FACE GAFĂ DUPĂ GAFĂ
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
AUSTRALIENI ACUZAȚI DE SPIONAJ
AU BĂGAT BANII LA SALTEA

Se pare ca va exista și o versiune cu 1220 de pixeli si luminozitate mai ridicată, însă astaptam sa vedem daca aceasta va fi lansata tot astăzi. Boe este unul dintre cei mai mari producători de displayuri din lume sunt primii care au lansat ecranul cu tehnologie AMOLED, in 2019, tehnologie care și la acea vreme a revolutionat industria smartphone-urilor.

Citește și: