• Avocatul fostului președinte al SUA a declarat că principalul său obiectiv se concentrează pe manevrele juridice care vizează să obțină respingerea cazului.
  • Jim Trusty, în cadrul emisiunii This Week de la ABC, a declarat că echipa fostului președinte va depune „moțiuni solide” înainte ca acest caz să ajungă chiar în faza de judecată.
  • „Moțiunile de respingere trebuie să fie o prioritate, deoarece ampută această eroare judiciară încă de la început”, a declarat Trusty.

În timp ce Donald Trump lansează atacuri verbale împotriva procurorului și a judecătorului care supraveghează acuzațiile sale penale în legătură cu plățile de bani tăinuiți către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels, avocatul fostului președinte al SUA a declarat că principalul său obiectiv se concentrează pe manevrele juridice care vizează să obțină respingerea cazului cu mult înainte ca juriul de judecată să se întrunească, scrie The Guardian.

Jim Trusty a apărut duminică la emisiunea This Week de la ABC și a susținut că „există multe lucruri cu care să ne jucăm” atunci când se analizează dacă procurorii din statul New York au așteptat prea mult timp pentru a obține o acuzație împotriva lui Trump și dacă fostul președinte a intenționat să comită vreo infracțiune cu plățile aflate în centrul cazului.

Plățile au fost efectuate în plină cursă pentru Casa Albă din 2016, pe care Trump a câștigat-o. Trusty a reluat, de asemenea, întrebările pe care partea sa le-a adresat anterior cu privire la faptul dacă biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, ar trebui să poată aplica „legea electorală federală într-un caz din New York”.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

„Moțiunile de respingere trebuie să fie o prioritate, deoarece ampută această eroare judiciară încă de la început” , a declarat Trusty pentru gazda emisiunii, Jonathan Karl. „Și cred că veți vedea niște moțiuni foarte solide” .

În remarcile sale către Karl, Trusty a insistat, de asemenea, asupra întrebărilor deja lansate de partea sa cu privire la posibilitatea ca Trump să aibă parte de un proces corect în Manhattan. Cartierul New York City a votat în mod covârșitor în favoarea democratului care l-a învins pe clientul lui Trusty în alegerile prezidențiale din 2020, Joe Biden.

Citește și