• Bebelușul în vârstă de 3,5 luni a fost scos dintre dărâmături la 128 de ore după cutremurul care a lovit țara pe 6 februarie.
  • Testele ADN au fost folosite pentru a confirma că mama copilului este într-adevăr mama biologică a acestuia.
  • Ministrul Familiei și Serviciilor Sociale, Derya Yanik, a declarat că bebelușul este un miracol.

Sâmbătă, un bebeluș în vârstă de trei luni și jumătate s-a reîntâlnit cu mama sa, după 54 de zile de la salvarea sa de sub dărâmăturile provocate de cutremurele din sudul Turciei, scrie agenția Anadolu.

Bebelușul, botezat ,,Mister” de către oficialii din domeniul sănătății (Gizem în turcă), a fost găsit în viață în provincia Hatay la 128 de ore după cutremurul din 6 februarie.

Ministrul Familiei și Serviciilor Sociale, Derya Yanik, a organizat o întâlnire între bebeluș și mama sa, care se află sub tratament medical în provincia Adana.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Testele ADN au fost folosite pentru a confirma că mama copilului este, într-adevăr, mama biologică, deoarece tatăl și ceilalți doi frați ai copilului au murit în cutremurul care a ucis peste 50.000 de persoane.

Yanik a afirmat că bebelușul este un miracol și că este o bucurie faptul că acesta a supraviețuit și nu are probleme de sănătate.

Reamintim că în data de 6 februarie 2023 două cutremure puternice, de 7,8 și 7,7 pe scara Richter au lovit sudul și centrul Turciei, dar și nordul și vestul Siriei. În urma seismelor s-au înregistrat pagube pe scară largă și zeci de mii de victime.

Citește și:

Publicația New York Times și-a pierdut certificarea pe contul oficial de Twitter. Ce spune Elon Musk

VIDEO. Într-o nouă piesă, Drake a preluat vocea lui Kim Kardashian despre divorțul ei de Ye

Shakira a plecat în vacanță cu fiii săi înainte de a se muta definitiv la Miami. Ce mesaj a postat artista