• Premierul Benjamin Netanyahu, ministrul Apărării, Yoav Galant, și președintele Taberei de Stat, Benny Gantz, au rostit o declarație comună în timpul întâlnirii de la Tel Aviv.
  • Netanyahu a făcut o declarație la încheierea cabinetului politic și de securitate, la care a participat și Beni Gantz, după acordul privind constituirea unui guvern de urgență.
  • Benny Gantz a spus că „inamicul va fi distrus. Este un timp pentru pace și o vreme pentru război. Acum e vremea războiului.”

Premierul Benjamin Netanyahu, ministrul Apărării, Yoav Galant, și președintele Taberei de Stat, Benny Gantz, au rostit o declarație comună în timpul întâlnirii de la Tel Aviv.

Netanyahu a făcut o declarație la încheierea cabinetului politic și de securitate, la care a participat și Beni Gantz, după acordul privind constituirea unui guvern de urgență.

„Astăzi conducerea noastră este unită, lăsăm deoparte toate celelalte consideraţii pentru că soarta ţării noastre atârnă în balanţă”, a spus el. „Am văzut fiarele de pradă, barbarii cu care ne luptăm. Luptăm cu toată puterea pe toate fronturile, am trecut la ofensivă – fiecare membru al Hamas este un om mort. Hamas este ISIS și va fi zdrobit și eliminat așa cum lumea a zdrobit și eliminat ISIS”, a mai adăugat Netanyahu.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

Benny Gantz a spus că „inamicul va fi distrus. Este un timp pentru pace și o vreme pentru război. Acum e vremea războiului.”

Declarația vine în urma formării unui guvern de urgență și a unui cabinet de război.

În perioada de război, „nu vor fi promovate proiecte de lege sau hotărâri guvernamentale care să nu privească desfășurarea războiului” și toate numirile de seniori vor fi prelungite automat în perioada de război.

Citește și: