• Departamentul de Sănătate și Servicii Umane a transmis laboratorului că suspendă finanțarea pentru că laboratorul nu îndeplinește standardele federale.
  • Institutul de Virologie din Wuhan a fost mult timp o sursă de interes intens, în timpul cercătorilor privind originea pandemiei.
  • National Institutes of Health a suspendat finanțarea pentru laborator în iunie 2020, iar administrația Biden a început o revizuire a finanțării federale în septembrie.

Administrația Biden a suspendat finanțarea Institutului de Virologie din Wuhan după ce laboratorul chinez nu a reușit să furnizeze documente privind măsurile de siguranță, scrie Daily Mail.

Departamentul pentru Sănătate și Servicii Umane a transmis luni laboratorului decizia, și le-a spus directorilor că suspendarea temporară ar putea să devină permanentă.

Laborator este de mult timp în centrul atenției din cauza cercetărilor despre Covid. Autoritățile chineze nu au reușit să le acorde experților Organizației Mondiale a Sănătății și oficialilor americani acces neîngrădit la locație, în timpul cercătorilor privind originea pandemiei.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

Administrația Biden a început o analiză a sitului în septembrie și a ajuns la concluzia că acesta nu respectă reglementările federale și, prin urmare, nu ar trebui să primească finanțare federală.

Citește și: