• Informația apare într-o notă emisă de Comisia de Supraveghere a Camerei, condusă de republicanul James Comer.
  • Comisia citează înregistrările ca parte a investigației sale asupra afacerilor familiei Biden.
  • Întrebat de afacerile familiei, Joe Biden spune: Nu este adevărat!

Averea familiei Biden este luată la puricat de Comisia de Supraveghere din Camera Reprezentanților, condusă de republicanul, James Comer. 1,3 milioane dolari ar fi încasat familia președintelui american din China, printr-un partener de afaceri al lui Hunter.

Conturi bancare legate de James Biden Sr., fratele președintelui, Hunter Biden, fiul președintelui, Hallie Biden, nora și un cont identificat ca „Biden”, au primit colectiv plăți în anul 2017 de la asociatul de afaceri
de familie John Robinson „Rob” Walker, potrivit memoriului. Avocații lui Hunter au confirmat. Încolțit de întrebările jurnaliștilor, Joe Biden pare că nu știe. Pierdut, spune că nu este adevărat.

Afacerile familiei mele?”, spune Biden. „Comisia dezvăluie că asociatul lui Hunter Biden a trimis mai mult de un milion de dolari către trei dintre membrii familiei dumneavoastră. Aveți reacții la acest raport?”. Ca răspuns, Biden a spus Nu este adevărat”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În 2019, Joe Biden spunea că nu a vorbit niciodată cu Hunter sau cu fratele său despre afacerile din familia lor. Presa americană îl contrazice. Biden s-a întâlnit cu cel puțin 14 parteneri de afaceri ai fiului său, din Ucraina, Rusia și Kazahstan, în perioada în care era vicepreședintele Statelor Unite.

Nu am discutat niciodată cu fiul meu sau cu fratele meu sau cu oricine altcineva despre orice legătură cu afacerile lor”, a declarat Biden. A doua zi după cină, un director executiv de la Burisma i-a trimis un mesaj lui Hunter, Dragă Hunter, mulțumesc pentru că m-ai invitat la DC și mi-ai oferit oportunitatea de a-l întâlni pe tatăl tău si să petrecem timp împreună. A fost o adevărată onoare și plăcere”.

Citește și:

  1. Fost angajat Meta: „Am fost plătită cu 190.000 de dolari pe an pentru a nu face nimic”
  2. Prințul Louis, George și Charlotte vor fi prezenți la încoronarea Regelui Charles al III-lea. De ce copiii ducilor de Sussex nu sunt invitați?
  3. FOTO. Ce avion a închiriat Iohannis pentru vizita în Emiratele Arabe