• Campania Biden-Harris și-a făcut debutul pe TikTok, în timpul Super Bowl.
  • Influencerii vor să-l vadă pe Biden dezinhibat.
  • Biden a mai folosit influencerii din social media pentru a răspândi mesajul electoral.

Campania Biden-Harris și-a făcut debutul pe TikTok în timpul Super Bowl. Primul lor videoclip, care are deja mai bine de 8 milioane de vizualizări, făcea referire la teoria conspirației conform căreia președintele Biden a aranjat meciul pentru Kansas City Chiefs, în schimbul unei sponsorizări din partea lui Taylor Swift. Acum însă, Tiktokerii vin cu sfaturi pentru Biden.

Care sunt sfaturile influencerilor?

În trecut, Biden a folosit influencerii din social media pentru a-și răspândi mesajul electoral, dar aceasta este prima sa incursiune pe TikTok. Are noroc că tiktokerii s-au simțit generoși și vor să îi ofere sfaturi, cum să ajungă mai usor la public. Cam toate sunt pe același palier. Influencerii vor să-l vadă pe Biden dezinhibat, să arate publicului ce se întâmplă în culisele alegerilor electorale și cel mai important, să se dezică de strategiile media tradiționale. Oamenii vor să vadă că pot relata cu Biden.

Un alt tip de sfat este că săgețile la adresa lui Trump sub formă de meme-uri nu-l vor duce prea departe în influențarea voturilor. Unii s-au pus chiar în locul echipei de campanie a președintelui. „Abordați principalele subiecte care se întâmplă în aplicație. Răspundeți la comentarii. Lăsați-l pe Joe Biden să aibă o discuție individuală cu diferiți comentatori care vor să pună întrebări sau care au o opinie”. Așadar, Biden are multe de făcut dacă vrea să intre în grațiile celor mari de pe TikTok.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Citește și