• Actorul și cântărețul Tyrese Gibson a declarat: Îmi pare rău că s-a întâmplat asta….. Rugăciuni, dragoste și lumină pentru tine și familia ta”.
  • În semn de omagiu, Snoop Dog a postat o serie de fotografii, inclusiv una cu fratele său și mama lor, cu legenda bac wit momma”.
  • Cauza morții va fi în așteptarea rezultatelor raportului toxicologic și ale autopsiei”, a precizat NBC News.

Fratele vitreg mai mic al lui Snoop Dogg, Bing Worthington, a murit, a anunțat rapperul american pe Instagram, scrie Sky News.

În semn de omagiu, el a postat o serie de fotografii, inclusiv una cu fratele său și mama lor, cu legenda bac wit momma”, în timp ce în alta a spus până când ne vom întâlni din nou”.

Snoop Dogg a împărtășit, de asemenea, un videoclip cu el împreună cu Worthington și alții, cu un mesaj în care spune că fratele său i-a făcut întotdeauna să râdem”.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cauza morții va fi în așteptarea rezultatelor raportului toxicologic și ale autopsiei”, a precizat NBC News.

Luna trecută, fiica starului în vârstă de 52 de ani, Cori Broadus, în vârstă de 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral grav. Alte celebrități au răspuns cu mesaje de condoleanțe în urma morții lui Worthington.

Actorul și cântărețul Tyrese Gibson a declarat: Îmi pare rău că s-a întâmplat asta….. Rugăciuni, dragoste și lumină pentru tine și familia ta”.

Cântăreața Tamar Braxton a spus: Îmi pare rău pentru toate pierderile tale, frate„. Worthington era producător muzical, fiind angajat de muzician pentru a lucra la proiecte de profil înalt la casa de discuri a rapperului, a precizat NBC.

Citește și