• Snoop Dogg explică de ce nu are „decât dragoste și respect” pentru Donald Trump, într-o schimbare surprinzătoare de atitudine față de fostul președinte al SUA.
  • Rapperul a făcut aceste comentarii într-un nou interviu, la ani după ce a fost implicat într-o ceartă cu fostul președinte, care candidează din nou la alegerile din SUA din 2024.
  • Snoop a făcut mai multe aluzii la Trump pe parcursul mandatului său.

Părând să lase glumele pe seama lui Trump în urmă, Snoop a declarat duminică pentru The Times: „Donald Trump? Nu mi-a făcut nimic rău. A făcut doar lucruri grozave pentru mine”. Rapperul s-a referit apoi în mod specific la momentul în care Trump l-a „iertat pe Michael Harris”, co-fondatorul primei case de discuri a lui Snoop, Death Row, care a stat în închisoare pentru infracțiuni legate de droguri, scrie The Independent.

Snoop a adăugat: „Nu am decât dragoste și respect pentru Donald Trump”.

În trecut, Snoop Dogg a urmărit în mod repetat opiniile controversate ale lui Trump și, în 2017, a provocat o reacție nervoasă din partea fostului președinte, după ce a lansat un videoclip intitulat „BADBADNOTGOOD”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Videoclipul îl arată pe Snoop îndreptând o armă către un clovn îmbrăcat ca Trump. După ce apasă pe trăgaci, apare un steag roșu pe care scrie cuvântul „BANG”. La acea vreme, avocatul lui Trump a spus că a fost „șocat” de videoclip și a solicitat „scuze” de din partea rapper-ului, în timp ce Trump a sugerat ca Snoop să fie arestat.

Mai târziu în acel an, Snoop a lansat o melodie intitulată „Make America Crip Again” –  o ironie la adresa sloganului de campanie al lui Trump „Make America Great Again”.

Snoop a spus într-o declarație: „Unii oameni simt că ar trebui să facem America „Great Again”, dar acel moment la care se referă mă duce întotdeauna înapoi cu gândul la separare și segregare, așa că prefer să fac „America Crip Again”.

Crips, cunoscuți și sub numele lor Original Crip Homies, sunt o bandă predominant afro-americană care a fost fondată în Los Angeles în 1969.

„Ceea ce vreau să spun prin asta este că, în timpul vieții mele, aceea a fost perioada când tinerii negri din zonele sărace s-au organizat pentru a-și ajuta comunitățile și pentru a avea grijă de oamenii lor, când societatea i-a lăsat practic morți”.

În 2018, Snoop a împărtășit un videoclip în care a putut fi văzut fumând un blunt în afara Casei Albe, exclamând: „La naiba cu președintele”.

Citește și