• DeSantis și-a anunțat decizia într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare duminică după-amiază.
  • El și soția sa s-au rugat și au deliberat asupra modului de a merge mai departe” după ce a terminat pe locul al doilea în adunările electorale din Iowa de săptămâna trecută.

Ron DeSantis și-a suspendat campania prezidențială și l-a susținut pe Donald Trump drept candidatul republican la Casa Albă în 2024, într-o lovitură semnificativă pentru Nikki Haley cu doar două zile înainte de alegerile primare din New Hampshire, scrie Financial Times.

DeSantis și-a anunțat decizia într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare duminică după-amiază, spunând că el și soția sa s-au rugat și au deliberat asupra modului de a merge mai departe” după ce a terminat pe locul al doilea în adunările electorale din Iowa de săptămâna trecută.

View this post on Instagram

A post shared by Ron DeSantis (@rondesantis)

Recomandări

BACK ON DUTY
CUM VA FI VREMEA
MERKEL ÎȘI PUBLICĂ MEMORIILE
ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
IT'S GONNA BE A BLAST!

Nu pot să le cer susținătorilor noștri să se ofere voluntar și să doneze resurse dacă nu avem o cale clară spre victorie”, a spus DeSantis în timp ce confirma că își suspendă campania.

Guvernatorul Floridei a spus că este clar … că majoritatea alegătorilor republicani din alegerile primare vor să-i mai dea o șansă lui Donald Trump„, adăugând: Ei au văzut cum președinția sa a fost împiedicată de o rezistență necruțătoare și îi văd pe democrați cum folosesc până în ziua de azi războiul juridic pentru a-l ataca”.

DeSantis a declarat că a avut dezacorduri” cu Trump, dar că fostul președinte a fost superior” președintelui democrat în exercițiu Joe Biden. Trump are susținerea mea pentru că nu ne putem întoarce la vechea gardă republicană de altădată”, a adăugat DeSantis.

Citește și