• CEO-ul regal va raporta direct către prințul William și prințesa Kate.
  • CEO-ul trebuie să aibă un nivel ridicat de inteligență emoțională și să aibă un ego scăzut.
  • Prințul Harry a participat la jocurile Invictus.

Apare o nouă meserie și poate fi cea mai dorită din lume pentru că un singur om din lume o poate ocupa – director general al familiei regalie britanice. CEO-ul regal va raporta direct către prințul William și prințesa Kate – viitorii conducători ai Marii Britanii.

Anunțul e dat și pe internet și printre calitățile cerute sunt două pe care presa britanică le scoate in evidență: „Să aibă un nivel ridicat de inteligență emoțională și să aibă un ego scăzut”. El va administra toate afacerile Casei Regale și va avea mai mare putere decât liderul care era pe când trăia Regina Elisabeta a II-a.

Fiul rebel al regelui Charles, Harry, își face reclamă cu prima lui iubire, armata. Harry s-a pozat cu generalii NATO în Germania – fost invitat la jocurile Invictus – care se încheie mâine. E respectat în lumea militară pentru că a luptat în Afganistan ca pilot de elicopter de atac în anii 2012-2013 sau controlor aerian în perioada 2007-2008.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

La capitolul „abilități și atribute” necesare candidatului selectat, anunțul precizează: „Un campion intern inspirat, care îi va energiza pe ceilalți cu pozitivitate, entuziasm și ambiție. Inteligent din punct de vedere emoțional, cu un ego scăzut, cu o puternică conștientizare de sine și înțelegere a impactului pe care îl are asupra celorlalți”.

Și Harry revine în forță, jocurile Invictus sunt momentul lui s-a pozat cu generali din NATO în Germania. William merge și el la Adunarea Generală a ONU de săptămâna viitoare. O bătălie puternică de PR între cei doi frați.

Citește și