• Firea și Burduja trebuie să-i facă campanie lui Cîrstoiu.
  • Rareș Bogdan ar urma să fie purtătorul de cuvânt al campaniei lui Cîrstoiu.
  • Coaliția trebuie să decidă candidații PSD-PNL pentru Primăriile sectoarelor 1, 2 și 5.

După ce Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis să aibă pentru Primăria București candidat comun în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu, problemele interne din cele două partide tot nu s-au terminat. Liderii celor 2 partide vor ca pe Cîrstoiu să-l ajute în campania electorală chiar cei care n-au fost de acord cu candidatura lui: Rareș Bogdan, Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Cum va face Cătălin Cîrstoiu campanie cu cei care l-au contestat?

Este un paradox. Problemele cu această candidatură nu țin de candidat, ci de cele problemele interne dintre partide. Nu ar trebuie să ne uimească ce se întâmplă în această alianță. Gabriela Firea este destul de tăcută în ultimele zile. Probabil, mâine vom afla și care este poziția Gabrielei Firea, a lui Burduja, dar și a lui Nicușor Dan.

Liderii PSD și PNL și-au bătut joc, puțin, de propriile partide. Paul Stănescu a spus astăzi că Gabriela Firea va fi recompensată cu un post eligibil pentru europarlamentare. Marcel Ciolacu o vrea cât mai departe pe Firea de partidul său și vrea să o trimită la Bruxelles, deși ea nu și-a anunțat niciodată dorința de a candida la europarlamentare.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Citește și