• Cătălin Drulă, mesaj către liderul sindicaliștilor de la metrou: „Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge”
  • Cătălin Drulă: Câtă vreme sunt eu aici vă asigur că statul nu va ceda niciun milimetru în fața mafiei
  • Cătălin Drulă îi acuză pe protestatari de zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu, trafic de influență și șantaj

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, cere autorităților să „intervină și să elibereze șinele de ilegaliști” și îi transmite un mesaj liderului sindicaliștilor de la metrou: „Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge”.

„Le cer scuze bucureștenilor. Câteva zeci de miniștri ai Transporturilor în ultimii 20 de ani au lăsat un buboi enorm să se formeze la metrou. O mafie. Câtă vreme sunt eu aici vă asigur că statul nu va ceda niciun milimetru în fața mafiei. Pentru că despre asta este vorba, despre o grupare care se comportă mafiot și atunci când îi sunt atinse interesele recurge la șantaj. Liderul de cartel Ion Rădoi a decis că bucureștenii nu contează, a decis că singurul lucru care trebuie să conteze sunt banii firmei pe care o controlează. Spun foarte clar – Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge”, a declarat Drulă.

El a afirmat că este absolut inadmisibil ca o infrastructură critică națională să fie blocată, iar șinele să fie ocupate.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Drulă îi acuză pe protestatari de zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu, trafic de influență și șantaj.

Este absolut imperativ ca metroul să circule urgent, din nou. Le cer celor implicați și poate mulți dintre ei manipulați să nu mai persiste în această acțiune și să se oprească din încălcarea legii. Autoritățile care veghează la ordinea publică și au aceste responsabilități trebuie să-și facă datoria, pentru că numai ele pot elibera șinele de acești ilegaliști. (…) Mizele acestei acțiuni sunt cele identificate de Corpul de control – cartelul, controlul oneros asupra companiei și proprietății statului, spațiile comerciale ocupate fără drept. Miza este exact aceasta: banii pe care firma sindicatului îi încasează din chiriile de la spațiile comerciale. Pe acest subiect nu avem ce discuta”, conchide ministrul Transporturilor.