• Autorităţile din Grecia au arestat un număr de 11-12 bărbaţi acuzaţi că sunt traficanţii care au condus vasul de pescuit scufundat zilele trecute în largul Peloponezului, cu sute de migranţi la bord.
  • Numărul celor arestaţi ar putea creşte în orele următoare.
  • Sunt informaţii că la bordul vasului s-ar fi putut afla iniţial, la îmbarcarea de pe coastele libiene, nu mai puţin de 750 de migranţi, inclusiv 100 de copii.

Autorităţile din Grecia au arestat un număr de 11-12 bărbaţi acuzaţi că sunt traficanţii care au condus vasul de pescuit scufundat zilele trecute în largul Peloponezului, cu sute de migranţi la bord, scrie BBC.

Cei arestaţi sunt egipteni, potrivit media greceşti, şi au fost identificaţi de o parte din cei 105 migranţi salvaţi, care au plătit fiecare între 4.000 şi 6.000 de dolari pentru călătoria în care atât de mulţi şi-au găsit moartea.

Numărul celor arestaţi ar putea creşte în orele următoare.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Sunt informaţii că la bordul vasului s-ar fi putut afla iniţial, la îmbarcarea de pe coastele libiene, nu mai puţin de 750 de migranţi, inclusiv 100 de copii.

Citește și

Kylian Mbappe despre Emmanuel Macron: „Ce influență are președintele? Asupra carierei mele astăzi, în 2023, niciuna”

Ultima lansare a rachetei europene Ariane 5, programată pentru vineri, a fost amânată

Şeful AIEA, după ce a vizitat centrala din Zaporojie: Situaţia este gravă, dar se iau măsuri pentru a stabiliza situaţia