• „Niciun spital nu va rămâne fără bani de salarii și de medicamente”, spune Marcel Ciolacu.
  • Marcel Ciolacu a declarat că măsurile fiscale sunt făcute pentru a obliga pe toată lumea să-și plătească CASS-ul.
  • Premierul României a subliniat că a problemele din sistemul medical au fost sesizate și se lucrează pentru a fi remediate cât mai curând.

„Niciun spital nu va rămâne fără bani de salarii și de medicamente”, spune Marcel Ciolacu.

Premierul a participat, luni, la inaugurarea unui nou amfiteatru al Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, unde a făcut și declarații referitoare la „teamă” instituțiilor medicale, de a nu ajunge în incapacitate de plată.

Marcel Ciolacu împreună cu ministrul de Finanțe și cu ministrul Sănătății, au anticipat, de altfel, o astfel de situație. La nivelul guvernului s-a aprobat o procedură, asta până se va face rectificarea, care să acopere cheltuielile prin Fondul de rezervă al guvernului.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

În ceea ce privește fondurile Casei de Sănătate, Marcel Ciolacu a declarat că măsurile fiscale sunt făcute pentru a obliga pe toată lumea să-și plătească CASS-ul, 1,6 milioane de oameni nu fac asta, iar acele fonduri merg exclusiv către Sănătate. Premierul României a subliniat că a problemele din sistemul medical au fost sesizate și se lucrează pentru a fi remediate cât mai curând.

Citește și: