• După tragedia de la Crevedia, Ciolacu trimite controale la toate instalațiile de depozitare și comercializare a carburanților, inclusiv GPL, din toată țara.
  • vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, va autoriza și coordona echipele de control.
  • Două explozii au avut loc sâmbătă la staţia GPL din Crevedia. Două persoane au murit.

După tragedia de la Crevedia, premierul Marcel Ciolacu incepe de astăzi un control la nivel național „cu privire la îndeplinirea condițiilor de autorizare, funcționare și exploatare a tuturor instalațiilor de depozitare și comercializare a carburanților, inclusiv GPL.

La verificare vor participa ISCIR și CNCIR, ISU, ITM, Agenția Națională de Mediu (pentru respectarea obligațiilor de mediu), poliția (pentru respectarea legislației privind ordinea și siguranța publică), ARR și ISCTR, ANAF și Vamă (pentru respectarea obligațiilor de natură fiscală), anunță executivul, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, va semna un ordin prin care autorizează prefecții din fiecare județ al țării să constituie și să coordoneze echipe mixte de control formate din reprezentanții instituțiilor.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
V. NULAND RUPE TĂCEREA
MIT: AI GRIJĂ LA MINCIUNILE A.I.!
UNDE MERGI AZI?
CRIPTOMONEDELE SUNT ARMA LUI TRUMP

Citește și