• Pulberea albă găsită în interiorul Casei Albe duminică seara a fost identificată ca fiind cocaină, în urma unui test preliminar.
  • Rapoartele inițiale au indicat că substanța a fost descoperită într-o bibliotecă.
  • Purtătorul de cuvânt al Serviciilor Secrete a declarat că „o anchetă privind cauza și modul” în care substanța a intrat în Casa Albă a fost demarată.

Pulberea albă găsită în interiorul Casei Albe a fost identificată ca fiind cocaină, în urma unui test preliminar, relatează The Guardian. Duminică seara a fost declanșată o alertă de securitate, urmată de o evacuare a clădirii. Cocaina a fost depistată în timpul unui control de rutină.

Rapoartele inițiale au indicat că substanța a fost descoperită într-o bibliotecă. Associated Press a relatat ulterior că „pudra” albă a fost găsită „într-o zonă accesibilă grupurilor de turiști, nu într-un anumit birou din Aripa de Vest”, citând doi oficiali care nu au fost autorizați să vorbească despre anchetă.

Anthony Guglielmi, purtătorul de cuvânt al Serviciilor Secrete, a declarat pentru Washington Post că a fost demarată „o anchetă privind cauza și modul” în care substanța a intrat în Casa Albă. Aceasta nu ar fi prima dată când drogurile pătrund la Casa Albă. Rapperul Snoop Dogg a declarat că a fumat marijuana într-o baie în 2013, iar Willie Nelson a mărturisit că a fumat un joint pe acoperișul Casei Albe, în timpul președinției lui Jimmy Carter.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și